Tjäna pengar med Pusha & Adsense

4/28/2008

Adsense är en tilltalande enkel annonsmäklingstjänst från Google. Varje godkänd användare av Adsense får ett identitetsnummer att använda tillsammans med sina annonser på olika webbplatser.

Adsense tillsammans med Pusha
På den sociala media sajten Pusha kan du tipsom nyheter och sajter. Andra kan rösta på dina tips och du kan rösta på andras tips du tycker är bra. Den som vill kan ange sitt identitetsnummer för Adsense i vilket fall det blir "dina" annonser som visas tillsammans tipsen du gör.

De gånger annonserna genererar intäkter på dina tips är det du som tjänar pengar. På den officiella Pusha bloggen ges följande tips:

"Värt att tänka på när du postar länkar är att vara så tydlig som möjligt i valet av rubrik och beskrivning. Det ökar chanserna för att dina länkar upptäcks av sökmotorer mm, vilket i sin tur leder till att chanserna för annonsintäkter ökar."

Nedan ser vi hur enkelt det är att ställa in Pusha för att visa Adsense. Det räcker att fylla i sitt Adsense nummer i fältet "Hitta ditt publicist-id". Att det är så enkelt är något som också är en orsak till Adsense enorma framgång på nätet.

Läs mer
Mer här på bloggen om Adsense och annan internetannonsering.

Resurser om Adsense på andra hemsidor och bloggar:

Tjäna pengar på dina länkar med Google Adsense. Pusha. Instruktioner på Pusha hur du lägger till din Adsense.
Inside Adsense. Officiell Google Adsense blogg.
Tjäna pengar med Pusha. Pusha bloggen. Tips på den officiella Pusha bloggen.

0 kommentarer

Kommentera