Dataspel blir bara större och större

10/07/2008

Och varför inte även om jag inte spelat på länge? De kombinerar numera:

  • Social integration mellan människor.
  • Möjlighet till snabb förändring av dig själv.
  • En interaktiv alternativ verklighet som du själv kan välja.
  • Ingen jobbig motion, kyla eller blåst.

Ett till exempel förutom den brutala försäljningen dataspel står för är Guitar Hero som gör sig redo att visa musikindustrin vilka som är störst. Activision hoppas och tror att de nu efter framgångarna med Guitar Hero ska kunna ta betalt från musikindustrin för att använda deras musik snarare än som tidigare betala för det. Läs reportaget här: The Future of Videogames, According to Activision CEO (The Wallstreet Journal).

Läs mer om Guitar Hero
Wikipedia förklarar på ett bra sätt vad Guitar Hero är: Guitar Hero. Givetvis finns också information om spelet från Activision som har en officiell hemsida: www.guitarhero.com.


Kontrollenheter som kan användas till dataspelet Guitar Hero.

Några färskare (uppdaterad 2009-12-31 i samband med att stavfel korrigerades) inlägg respektive artiklar om dataspel på andra sajter jag äger och samtliga skrivna av mig:

Helt klart ger Big Brain Academy god effekt

Reklamfilm för World of Warcraft

Träna arbetsminne med dataspel

Vi har en betydligt större bevakning särskilt på Pryltrend men även Nyfiken vital. Den första och sista valdes ut därför att en stor del av bevakning har just rört träning av hjärnan. Nummer två därför att analysen av reklamfilmen är intressant och kanske säger något om delar dataspelsbranschen?

0 kommentarer

Kommentera