Mikrobloggar - Webb-TV om Sociala media & Twitter

3/18/2009

Det finns ju en liten "blogg-TV" om Sociala media och Twitter som Linda Pierre (väldigt vacker kvinna) nu har börjat skissa ett nytt koncept och bad om åsikter kring. Jag skickade också några över Twitter som kan vara kul att ha kvar på SEOTaktik.com.

Dessutom lovade jag att tipsa om hennes Twitter-TV. Nu har de ju inte det första riktiga avsnittet klart och tills dess kan SEOTaktik.com räcka att tipsa på.

Några uttryck och ord skrev jag om här eftersom begränsningen i antal tecken på Twitter gjorde dem onödigt dåliga.

Tanke I. Använder Vimeo.com ett CDN? Videoklippet hackade ett par gånger. Däremot har Youtube.com både CDN och har riktigt många medlemmar.

CDN finns förklarat på SEOTaktik.com i Google: Infrastruktur idag och Strategi för framtiden. För Youtube.com ska också sägas att den ligger i absoluta toppen på antal besökare.

Tanke II. Roligare bakgrund? Kanske japanskt? Kawaii? Går ju ofta bra när det ska visuellt trendigt men visuellkultur saknas.
Tanke III. Ta den hundras det pratats mest om och filma en valp i vidvinkel i början 20 s varje gång? Eller annan catch.
Tanke IV. Trendig musik i bakgrunden. Du smyger fram till en känd Twittare när han hämtar morgontidningen. Verkligen bakom twittare.

Det här svaret har jag hunnit få:

Val av videotjänst har vi anledningar till, bakgrund går inte då iMovie och ingen greenscreen.

Vilket jag skickade det här svaret på som illustrerar Tanke IV på ett till sätt:

Men greenscreen... En bakgrund från verkligheten är ju roligare: Twitter-kändisar som tycker om Twitter på krogen efter 8 öl. Det ger tittare.

Mer att läsa

Filmklippet som förklarar hur de tänkt har vi här: www.vimeo.com/3747973

Hemsida för Mikrobloggar.se som är hemsidan för konceptet och så på Twitter: Mikrobloggar.

Om säkerhetsfrågor kring sociala media:

SÄKERHETSPROBLEM FÖR SOCIALA MEDIA I SAMMANFATTNING

0 kommentarer

Kommentera