Microsoft tips: Kopiera istället för att skriva av eller skriva ut skärmdump

10/24/2013

Konceptuellt i idé och möjligheter - men vad jag tror många av oss gärna delar hellre än att profitera på i ett nytt operativsystem byggt från alla möjligheter indikerade - med Microsoft ropar på hjälp (igen) med nytt försök att slippa ansvaret för säkerhets-debacklet ser vi när fakta om datorn önskas förflyttas från data givit av operativsystemet (Microsoft Windows 7 eller något liknande) till webbläsaren. Vanligen antar jag eftersom funktion för det tycks saknas prövade lite av varie skriver man av det (eller kanske gör en skrämdump man skriver ut):



Men tänk om man istället kan kopiera texten och sedan kopiera in den i webbläsaren för att lösa ett problem med samma OS i dess ständiga samarbetsproblem med en divergerad med hårdvaruleverantörer (just här dock vilket kanske egentligen är mer problem bara intel).


Antar vi att en rationell orsak finns till varför det inte går kan det kanske att se några stycken men dom känns inte avkopplande med mig. Mer sådant man sorterar in med saker man förundras över - och lätt ifrågasätter om någon riktigt bra egentligen gavs med oavsett hur förslöat enkelt det - inte kräver dom regelbundna ominstallationer man förr gjorde med Microsoft.


Men det är lite intressant hur mycket små-skit man star ut med på en dator utan riktig betydelse för att slippa allt akut-skit med att installera något annat på den istället. Understryker i alla fall som något värde man lärt betydelsen av att något basalt fungerar hjälpligt eftersom det alltid för mig i alla fall känns som vad jag gör med något mer substansiellt behov än televisions- och film-missbruk och nyhetsläsande. Och trots alla små-problem och irritationer fungerar ju Windows acceptabelt för det även om den lätt tenderar att bli irrationellt slå givet hårdvaran av och till.

0 kommentarer

Kommentera