Analysera nätverkens backbone

2/11/2012

Relationerna och "formlerna" diskuterade i denna studie kan tror jag utmärkt översätta till algoritmer för som titeln antyder analys av nätverk (kanske mer "anslutningar" mellan nät hos olika internet operatörer). Mer mer intressant är det vilket är en del av vad som diskuteras relevant och tillämpbart också för andra typer av nät:

Network Backbone Discovery Using Edge Clustering

De tar vad människan lärt från att analysera skapelsen internet som utgångspunkt för att hitta mer allmänna relationer för grafanalys av liknande nätverk. Mycket tilltalande ur mitt perspektiv i Sniffs värld känner vi oss snart nog igen oss Kullback Leibler's divergens m.fl. välkända räkneregler och lagar från informationsvetenskapen.

I artikeln är en tillämpning jästsvampar och association mellan artikel-författare (gemensamma författare) inom informationsvetenskap.

Ett arbete jag hoppas inte glömma att titta mer på och kanske kan Sniff rent av lära sig något mer effektivt för hur han navigerar och nosar runt i Blue Light's beskrivning av referensinformation, Ögonblickets relationer i mutual information associationerna bättre, Wikipedia kategorier och features.

0 kommentarer

Kommentera