Epoch times ger viktigt och värdefullt perspektiv i nyhetsrapportering

8/16/2011

Även om vad nyheten Poor Cybersecurity in Health Devices a Life-threatening Problem innehåller är oroande var det en glädje att påminnas om Epoch times. Deras nyhetsperspektiv ligger relativt de initiala antal nyhetsleverantörer jag betraktat för kategorisering (bl.a. Voice of America, The New York Times, SvD, Aftonbladet, Expressen och DagensNyhter m.fl.). Det ska längre fram bli en glädje att föra in stöd för att se till att det något skilda perspektivet ger relativt många av västerlandets största tidningar där det tveklöst särskilt i analysen i möte med annat kommer tillföra värde.

Första stabila implementationen i IT - WARRIOR - ett vapen för en bättre värld - av modellen finns nu också med fokus på flera av de tidigaste och grundläggande men väldigt viktiga delarna av modellen: idéernas utsträckning i mönster, relativa avstånd mellan koncept, åsikter m.m. och hur vi uttrycker likhet. Det ska lite längre fram för hoppningsvis bli ett nöje att se till att en fri version av en version av Culture Distances som byggs ovanpå WARRIOR ska bli fritt tillgänglig för olika människorätt och demokrati-organisationer m.fl. för att ge möjlighet att skatta effekt av de egna åtgärderna, analyserna "motståndarnas" idéer och var de avviker mest och om så hur hårt låst det är m.m. Läs mer i:

Att jämföra distans i språket från de enskilda till stora populationer
Att uppfatta grupp: Färg och gemensam riktning är viktigt
z/p>

Se också inlägg på Hans Husman om Media för reflektioner och tankar i ögonblicket liksom anteckningar från studier m.m. mindre strikt. Ex:

2011-08-16 12:56
Strömavbrott i delar av Uppsala 2011-08-16 17:17

I målet en bättre värld jämför gärna med det alltid grundläggande konceptet i Nyfiken vital expanderas i tanke 2012 hur man kan se det framåt i . När det gäller WARRIOR är dess värde både potentiellt ekonomiskt och för världen gigantiskt större just genom den skalar i tyngre värden som betyder mycket mer för många fler. Arbetet med implementation WARRIOR låg kanske närmare konceptet vi har i titeln Matematik för en bättre värld :-)

0 kommentarer

Kommentera