Kina rovar drone-teknik av USA: Men min maskerade luftfarkost (made in China) är konstnärligt elegantare

9/21/2013

Jag tror verkligen alla motsvarande aktörer bäst lugnar ner sig kring sådant här oavsett vem. Det är en så pass ny domän att det är svårt att veta hur saker kan sluta. Tänk om något blir små irriterad och hackar någon av Shanghais ekonomiska styrsystem oavsett bransch och utlöser ett litet börsfall med förhoppning om att sätta lite fart på saker eller för att skrämma bort någon från att spionera på deras drones.



Vem vet förresten? Kanske kan få samma effekt bara publicerande verksamhetsdokumentation och interna prediktioner och bedömningar görande det möjligt att socialisera fram det via så många fler datorer såväl som människor. Token funktionen i eftergenomförd maskerad riktade säg huvud-diktatorns datorn bevisande äktheten säg med falskt data taget därifrån live med dom dokument med hämtade tidigare. Vi inser att hela domänen är oerhört problematiskt på sätt som endast vår kreativitet och innovationsförmåga begränsar och därför tycker jag här såväl som relaterat Syrien och säkert många andra att man bäst lugnar ner sig. Det är vapen som först nu blivit riktigt effektivt samtidigt med att folk insett vad de förmår. Och viss balans kan ta ett tag att etablera.



Förövrigt har jag själv nyligen investerat i ett koncept inte helt obesläktat en drone men via det leende glada, långsamt rörlig och ej dold är det ultimata verktyget för att försiktigt stiga upp för att överblicka Uppsala (om jag någonsin får den till att orka med sitt drivsystem att bära upp en kamera).


Men så har jag ofta fått höra att jag är konstnärligt lite elegantare i detaljer minnas våra kulturhistoria. Vem kan ex. betvivla att zepelinarna som varit del av så många filmer välsäljande både vid premiär och säljande vidare till teve-näten - är exellenta koncept. Därifrån är det bara att ta det energieffektivt och helst utan att man själv behöver tillverka det - ex. som jag gjorde tagande det 100% från Kina.


Införskaffade samtidigt en sådan där mask jag första gången noterade 2009 tror jag i pressbilder. Men tagande på sig den saknar man helt den eleganta bedrägliga natur min Drone - Rule it all (beta) infiltrerande med sin vardagligt ofarliga utseende.


Men snart nog lär jag tröttna men jag ska väl ta och fotografera den först för här. Därefter blir det hoppas jag ett litet flygplan en aning runt på ovansidan vilket ger den lite förmåga att segla fram långsammare i en kanske vek kompromiss med motsvarande teknik-ledande men varande en enkel man levande nära naturen med föga resurser tar jag det energieffektivt och billigt hellre än att beställa från Lockhead Martin.

0 kommentarer

Kommentera