Tråkig pro-diktatorisk preferens rörande hacking och denial of service

10/27/2013

I den mån - och i allmänhet är hela domänen när inkluderande med demokratiska system att hellre använda vad jag vill föreslå är fealtig - ev. denial of service angrepp som ev. genomfört nedan:



Kritiskt för att ej upplevas lika troligt vara något kontor för kinesiska kommunistpartiet eller KGB att se till att man som normaliserat mot totala mängden för resp. land övergrepp på befolkning uttryckt angrepp också mot andra länder.


D.v.s. bland annat tycks många diktaturer under-uttryckta där nu när påpekat hoppas jag är att förvänta inom korrekt att man antingen slutar helt att moppa USA eller ser till att diktaturerna blir ordentligt uttryckta en period.


Jämför gärna med Wikileaks som enligt egen uppgift ska en massa ryska papper man dock valt att ej publicera efter gissar jag tämligen icke-substansiella hot. Det är en vekhet i grund-moralen som är lätt att hamna i om inte inser realitet att bygga från kraft hos en själv.


Förnärvarande är det svårt att se från verklighet annat än att demokratier är mycket mer troliga kring sådant här (accepterande tidsfönster) och jag är inte alls imponerad av det. Accepterar vi att någon mening alls existerar med sådant här från media-synlighet måste vi också acceptera att diktaturer relativt förstärks från. Moralisk meditation med på det förändrat agerande är vad jag tror de flesta - nära nog alla i världen - hellre ser oavsett om man väljer att lägga ner verksamheten eller ser till att kompensatoriskt börja hämta ut kinesiska dokument från deras myndigheter man ej önskat få publicerade därför inkluderade omoralisk aktivitet eller jämförbar god verksamhet utan någon av annars existerande problematik med sådant.

0 kommentarer

Kommentera